Gespecialiseerd in totaal onderhoud
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Onderhoud bedrijf Homefinish is werkzaam in Bilthoven en de omgeving.

Wij zijn u graag van dienst voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Wij verzorgen voornamelijk kleine en middelgrote onderhoudsopdrachten voor woonhuizen. Wij leveren onze klanten een goede onderhoudswerkzaamheden tegen scherpe prijzen. Daarbij kunt u er op rekenen dat afspraken worden nagekomen en dat u snel een offerte in huis heeft.

Behalve dat u graag wilt dat de kwaliteit van het onderhoudswerkzaamheden goed is, vindt u het wellicht ook belangrijk om een goed gevoel te hebben bij degene die het onderhoud uitvoert. In de meeste gevallen is de degene een aantal dagen bij u in huis of rondom het huis. Deuren en ramen moeten open kunnen, en dus is het praktisch gezien vaak nodig dat de aannemer tijdelijk een sleutel ontvangt om overal bij te kunnen. Om te horen wat anderen over ons zeggen, kunt u de referenties lezen van klanten waar Onderhoudsbedrijf Homefinish in Bilthoven al onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd.

 

Reparaties / Timmerwerk

Bij elk onderhoud is standaard inbegrepen het repareren van kleine beschadigingen of plekken houtrot met behulp van een epoxy plamuur en/of kit. Grotere reparaties, zoals het vervangen van houtwerk of verhelpen van klemmende deuren en ramen. Dit zijn één van de service punten die Onderhoudsbedrijf Homefinish in Bilthoven hanteert en ons één van de meest klant gerichte Onderhoudsbedrijven van Bilthoven maakt.

Onderhoudswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd in elke gewenste kleur. Tegenwoordig wordt verf op kleur gemengd met behulp van computergestuurde mengmachines. Wanneer een kleurnummer wordt ingevoerd, dan mengt de machine de verf op de gewenste kleur. Kleurnummers van twee verschillende merken kunnen ook worden gemengd. Onderhoudsbedrijf Homefinish in Bilthoven kunt u hierin bekwaam adviseren.

 

Winterkorting van Homefinish Bilthoven  Betreft 20 %

Binnenwerk kunt u extra voordelig laten uitvoeren in de wintermaanden. Evenals voor de werkzaamheden buiten kunt u vooraf een offerte laten maken, en wanneer u vervolgens besluit om de werkzaamheden van de onderhouder te laten uitvoeren in de maanden december, januari of februari, ontvangt u bij ons een korting van 20% op het offerte-bedrag. Alleen geldig bij Onderhoudsbedrijf Homefinish in Bilthoven

 

BTW-tarief onderhoudswerk

Voor alle onderhoudswerkzaamheden van woonhuizen geldt in de meeste gevallen het lage btw-tarief

schilder-bilthoven

Heeft u interesse en wilt u contact opnemen met ons? Onderhoudsbedrijf Homefinish in Bilthoven helpt u graag verder!

Neem contact op